Slider

Zakelijke portret­fo­to­grafie

Een zakelijk portret is de perfecte manier om jezelf, je collega’s en/of je werknemers in beeld te brengen. Je kunt zo je publiek namelijk laten zien met wie ze te maken krijgen als ze contact met je bedrijf opnemen of als ze bij je langs komen. Niet voor niets is zakelijke portret­fo­to­grafie één van de belang­rijkste diensten van De Fotoloods. Al vele onder­nemers, profes­si­onals en bedrijven uit Twente, maar ook uit andere delen van Nederland, gingen je voor. Op deze pagina vind je al een aantal voorbeelden van zakelijke portretten waar ik trots op ben.

Zakelijk portret voor website of social media

Een zakelijk portret is te gebruiken voor veel verschil­lende doeleinden. Je website, bijvoor­beeld. Je kunt de foto’s kwijt op onder meer een teampagina en de contact­pagina. Tip: zet bij ieder portret de naam van de persoon en eventueel ook zijn of haar contact­ge­gevens. Natuurlijk zijn portretfoto’s ook ideaal voor gebruik op social media, zoals Facebook. En wil je met je bedrijf eenheid uitstralen, vraag al je medewerkers dan om hun profes­si­onele zakelijke portretfoto te gebruiken op LinkedIn.

Scroll naar beneden voor meer beeld­ma­te­riaal en informatie.

Portret fotograaf voor zakelijk portret

Als portret fotograaf staat een mooi zakelijk portret voor mij verbonden met echtheid. Het liefst maak ik dan ook portretten in een omgeving waarin iemand zich prettig voelt. Bij jou op kantoor, bijvoor­beeld. Ik maak daarbij graag gebruik van de mogelijk­heden die jouw locatie biedt. Uiteraard is het ook mogelijk om een portretfoto te laten maken voor een wit of zwart scherm. Ik beschik over een mobiele studio en kan dit daardoor bij jou op locatie facili­teren. Het grote voordeel? Jij en eventueel ook je collega’s zijn geen kostbare tijd kwijt aan reizen. Tip: als ik toch bij jullie ben kan ik ook een mooie bedrijfs­re­portage maken, zodat je jouw publiek kunt laten zien wat je bedrijf uniek maakt en (natuurlijk!) ook wat je te bieden hebt.

Prijzen portret­fo­to­grafie

Ben je geïnte­res­seerd in zakelijke portret­fo­to­grafie en ben je nieuws­gierig naar de prijzen? Meer infor­matie vind je op de pagina tarieven.

Op zoek naar een enthou­siaste zakelijke portretfotograaf?

Ben je op zoek naar een enthou­siaste zakelijke portret­fo­to­graaf die met je mee kan denken van concept tot foto? Dan help ik je graag.

Volg De Fotoloods op Instagram