Referenties

Kwali­ta­tieve foto’s precies naar onze wens

Voor onze website hadden wij nieuwe bedrijfs­fo­to­grafie nodig. Belangrijk was dat de foto’s het juiste gevoel overbrachten en pasten bij de nieuwe huisstijl. Dit is perfect gelukt. Merel wist precies wat wij nodig hadden. Bovendien had zij, door haar vakkundige begeleiding, in een paar uur alle foto’s al geschoten. Wij vonden de samen­werking en profes­si­o­na­liteit erg fijn en zouden haar zeker inhuren voor een volgende shoot.

Isabelle – Vertaal­bureau Textwerk  

oog voor wat passend was als achter­grond

Voor mijn onder­neming heb ik een personal branding shoot geboekt bij De Fotoloods. Vooraf heb ik overleg gehad met Merel en dacht ze goed mee over de locatie van de fotoshoot. Tijdens de shoot vond ik het erg prettig dat er de mogelijkheid was om met verschil­lende achter­gronden en kleding foto’s te laten maken. Ze had goed oog voor wat passend was als achter­grond. Merel maakte ook goed gebruik van de attri­buten die aanwezig waren in de ruimte, zoals planten, takjes ect. Een aantal dagen na de shoot ontving ik per mail het resultaat. Ik ben erg blij met de foto’s en kan De Fotoloods dan ook aan iedereen aanraden.
Merel stelt je op je gemak waardoor het gewoon leuk is om foto’s te laten maken. Een informele fotograaf maar zeer profes­si­oneel!

Leonie Rutten — Leonie Rutten
 

Vakkundig, flexibel, kwaliteit en eigen!

Merel heeft onze zaak en een aantal van onze projecten op een prachtige wijze vastgelegd. De sfeer is goed en ze weet wat we uit willen stralen. Dit zie je volledig terug in de interieurfoto’s.  Ook tijdens het proces hebben we fijn samen gewerkt. Wij zijn erg blij met haar werk en raden haar zeker aan.

Gradus Wessels — Wessels Wonen

Een bijzonder project waarbij veel gereisd moest worden

Merel heeft voor ons ruim 20 hotels gefoto­gra­feerd in Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Hongarije. Een bijzonder project waarbij veel gereisd moest worden en er strakke guide­lines voor fotografie waren vanuit de klant. De onder­linge commu­ni­catie voor dit project was zeer belangrijk en dit is naar volle tevre­denheid verlopen. Iedereen is zeer tevreden over de gemaakte beelden, zowel van de interi­eur­fo­to­grafie als de 360 graden foto’s die Merel voor dit project heeft gemaakt. Wij hebben de samen­werking als zeer prettig ervaren en zouden Merel dan ook zeker aanbe­velen.

Simone - OMNI VR

Profes­si­onele en fijne ontspannen sfeer

Voor meer beleving op mijn bedrijfs­website heb ik De Fotoloods gevraagd om een bedrijfs­re­portage te maken. In een fijne ontspannen sfeer en op een comfor­tabele manier geeft Merel aan welke houdingen je kunt aannemen. Ook niet onbelangrijk: ze houdt goed rekening met hoe de afbeel­dingen uitein­delijk toegepast gaan worden. Merel heeft precies de essentie uit mijn verhaal vastgelegd!

Nieneke — Ontwerp­studio Het Vignet

De fotografie-dagen verliepen soepel

Binnen onze organi­satie maken we gebruik van een intranet waar iedere collega een account heeft én met dat account ook zichtbaar is met onder andere een profielfoto. Inmiddels waren de profielfoto’s verouderd en sommige collega’s hadden nog niet eens een profielfoto. Dus; op zoek naar een fotograaf om alle collega’s te fotogra­feren. Vanuit onze lokale betrok­kenheid wilden we graag een fotograaf uit Oldenzaal. Zo kwam ik op de website van De Fotoloods, de foto’s die ik daar zag spraken mij erg aan. Vervolgens had ik een prettig kennis­ma­kings­ge­sprek met Merel. We waren er al snel uit hoe we de fotografie van bijna 60 personen zouden aanpakken. Alles kon makkelijk en snel worden gepland, de fotografie-dagen verliepen soepel en mijn collega’s waren enthou­siast over de aanpak van Merel. Niet alle collega’s houden ervan om gefoto­gra­feerd te worden, maar Merel wist iedereen op zijn of haar gemakt te stellen voor de camera. En dat zien we terug in het resultaat! We zijn erg blij met de foto’s en zeer tevreden over de samen­werking met Merel in dit proces.

WBO Wonen

Merel een natuurlijk talent

“Merel een natuurlijk talent’’. Efficiënt en creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Merel denk. Als Trainster schakelde ik Merel in om foto’s te maken voor mijn website en social media. Ik heb goed met Merel kunnen sparren over mijn wensen en dit heeft ze goed vertaald naar de foto’s. Merel neemt de tijd voor je en ik heb geen enkel moment van haast gevoeld. Dit stelde mij op mijn gemak waardoor ik alle foto’s heb gekregen die ik graag wilde. Elke opdracht­gever mag zich dan ook uiterst gelukkig prijzen met Merel als fotograaf!

Nathalie Deen — Deena Trainingen

Volg De Fotoloods op Instagram