Jouw winkel, kantoor of bedrijfspand perso­na­li­seren met (mijn) foto’s

Wil je jouw winkel, kantoor of bedrijfspand mooi aankleden? Gebruik hier dan eens je eigen zakelijke foto’s voor. Dit kunnen bijvoor­beeld sfeer­beelden zijn van je product(en) of dienst(en), referen­tie­beelden, foto’s van jezelf en/of je medewerkers of beelden die op maat voor jou worden gemaakt (bijvoor­beeld natuurfoto’s). Kies je voor een fotoshoot door De Fotoloods, dan krijg je een beeldbank boordevol foto’s waarmee je jouw pand kunt perso­na­li­seren. En ook voor het afdrukken van die foto’s kun je bij De Fotoloods terecht.

De voordelen van een geper­so­na­li­seerde locatie met eigen foto’s

De receptie, de kantoren, de kantine, de winkel, de showroom, de verga­der­zalen… Wil je fotopro­ducten gebruiken om verschil­lende ruimtes in jouw pand te perso­na­li­seren, dan heeft dat verschil­lende voordelen. Om te beginnen krijgen poten­tiële, nieuwe en bestaande klanten een goed beeld van jouw bedrijf. Met die foto’s laat je namelijk zien wie je bent en waar je voor staat. Je laat dus een profes­si­onele indruk achter en zorgt voor de juiste sfeer. Een sfeer die past bij jóuw unieke bedrijf. Laat je ook sfeer­beelden zien van je product(en) of dienst(en), dan krijgen bezoekers meteen een goed beeld van wat je voor hen kunt betekenen. Overtuigend, niet? En tot slot kun je met sommige fotopro­ducten — denk aan fotodoeken in een frame — ook de akoestiek verbeteren.

Foto’s afdrukken, bijvoor­beeld op fotobehang of fotodoek

Jouw zakelijke foto’s kunnen afgedrukt worden op diverse materialen, denk aan dibond, plexiglas, metaal en stickers. Daarnaast zijn fotobehang en fotodoek erg populair. En eerlijk is eerlijk… dat ís ook wel erg mooi. Het fotobehang kan geleverd worden met een ronde uitsnede of als regulier behang (lees: in banen of zelfs uit een stuk). Het bedrukte fotodoek, dat verwis­selbaar is, wordt geleverd in een op maat gemaakt frame. Zo’n frame is ideaal voor bijvoor­beeld bedrijfs­panden, winkels, kantoren en horeca­ge­le­gen­heden, omdat je met de foto’s in het frame eindeloos kunt variëren. Je kunt bijvoor­beeld met thema’s werken of ieder seizoen de foto’s wisselen. Aan jou de keuze — en De Fotoloods denkt met je mee.

Volledige ontzorging rondom jouw fotoproduct

Goed om te weten: kies je voor fotobehang of voor een fotodoek in een frame, dan wordt dit bij jou op locatie geplaatst. Je hoeft zelfs niets te regelen — dat doet De Fotoloods voor je. In het plaatsen van jouw fotoproduct word je dus volledig ontzorgd. Wel zo fijn natuurlijk.

Jouw bedrijfspand perso­na­li­seren met je eigen foto’s

Ben je overtuigd en wil je jouw zakelijke foto’s omzetten in gave fotopro­ducten? Of ben je interi­eur­stylist en wil je een klant hiermee helpen?

Volg De Fotoloods op Instagram